Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië.

Expeditiebedrijf Rijnland is in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees verder

Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland onderhoudt sinds een aantal jaren een autogroupagedienst op geheel Portugal in beide richtingen. Onze agent aldaar beschikt over een distributie-netwerk dat geheel Portugal bedient.

Lees verder

Bel mij terug

Laat uw naam en uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Contact

Incoterms

Er bestaan dertien "Incoterms", de zogenaamde "leveringscondities", waarin de rechten en plichten vervat zijn van koper en verkoper. Deze rechten en plichten hebben internationale geldigheid. Specifiek voor de zeevaart zijn een zestal hiervan bedoeld. De overige zeven gelden voor weg-, spoor- en luchtvervoer.

Hieronder vindt U een samenvatting van de verschillende Incoterms, die voor het vervoer over de weg van toepassing zijn. Voor de complete en gedetailleerde Incoterms verwijzen wij U naar het boekwerk Incoterms 2000, te verkrijgen bij Kamer van Koophandel.

1. Ex Works / Af fabriek
Het transport wordt geregeld door de koper. Het risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment, dat de koper de goederen beweegt of laat bewegen door de vervoerder. Alle verdere transport-en eventuele douanekosten zijn voor rekening van koper.

2. DDU / Franco huis niet ingeklaard
Delivered Duty Unpaid. Het transport wordt geregeld door de verkoper. Het risico gaat over van verkoper op koper op het moment, dat de goederen gelost gaan worden op de plaats van bestemming. De koper is dus verantwoordelijk voor het lossen van de goederen en betaalt ook de eventuele inklaringskosten en/of invoerrechten. Het transport wordt door de verkoper betaald.

3. DDP / Franco huis ingeklaard
Delivered Duty Paid. Idem als DDU, echter de verkoper betaalt nu ook de eventuele inklaringskosten en/of invoerrechten.

4. DAF / Franco grens
Delivered At Frontier. De verkoper levert voor eigen rekening en risico de goederen tot aan de overeengekomen grens. De verkoper betaalt ook de eventuele douane uitvoerbehandeling. Het risico en de kosten gaan over op de koper op het moment, dat de goederen de grens passeren. De koper betaalt de eventuele inklaringskosten en /of invoerrechten en is verantwoordelijk voor het lossen van de goederen.

5. FCA / Op vrachtauto geladen
Free Carrier. De verkoper levert en laadt de goederen voor zijn rekening en risico in zijn pand op de vrachtauto van koper. Verkoper betaalt de eventuele uitvoerkosten. De transportkosten zijn voor rekening van koper. Bovendien betaalt koper de eventuele inklaringskosten en/of invoerrechten.

 

 

=> Infopunt

Contactgegevens

Veem 5, NL 6909 DZ Babberich
Postbus 9, 7040 AA s-Heerenberg

Telefoon0031 316 248444
Emailplanning@exp-rijnland.com
Hoofdpagina Nieuws Over ons Contact